Lasere interioare


Aplicatii :
  • constructii rezidentiale
  • Constructii comerciale de dimensiuni mici si medii
  • Nivelari
  • Perpendicularizari/alinieri
  • Alinieri in plan vertical
  • Finisaje interioare
  • Verticala locului

HV401

a

     Nivela laser HV401 este usor de asamblat, studiat si folosit. O interfata simpla de folosit  permite autocalarea automata si  operarea prin intermediul unui singur buton. HV401 este produsul cel mai usor de folosit si economic pentru sarcinile ce implica alinieri verticale, imbunatatind precizia si productivitatea muncii, implicand astfel o amortizare rapida a echipamentului.

Precizia: ± 1,5 mm la 30m
Telecomanda 200m
Autocalare  ± 5°
Raza  de acţiune: 300m
Acumulatori NiMH
Autonomie acumulatori: 55h

 

HV301
a

     Utilizare simpla, spot laser cu vizibilitate ridicata, necesar in orice santier. Nivela Spectra Precision HV301 este dotata cu sistem de calare automata si prezinta flexibilitate si utilitate deosebita in lucrarile desfasurate pe  santiere. Indiferent daca va desfasurati activitatea in interior sau la exterior, aparatul HV301 are capacitatea de a efectua o serie de aplicatii in plan orizontal sau vertical.

Precizia: ± 3 mm la 30m
Autocalare  ± 5°
Raza  de acţiune: 150m
Acumulatori NiCad
Autonomie acumulatori: 30h

 

HV201
a

     Nivela Spectra Precision HV201 este dotata cu sistem de calare automata si prezinta flexibilitate si utilitate deosebita in lucrarile desfasurate pe  santiere. Raza laser vizibila permite simultan operatii de rotire si trasare verticala la 90 grade.
     Carcasa din material compozit robusta, usoara si etansa la umiditate este perfecta in toate conditiile de santier si necesita un timp redus de service.

Precizia: ± 4,4 mm la 30m
Telecomanda.
Autocalare  ± 5°
Raza  de acţiune: 100m
Acumulatori

 

1422
a

     Nivela laser 1422 cu calare manuala este solutia economica pentru nivelment orizontal si vertical. Utilizabila pentru aplicatii interioare si in constructii in general. Ideala pentru entuziastii renovatori casnici sau pentru cei cu buget limitat.

Precizia: ± 8 mm la 30m
Telecomanda.
Calare manuala
Raza  de acţiune: 100m
Baterii alcaline
Autonomie baterii 40h

SC SUA CONSULT SRL
designed by webforce design